top of page
Vyhledat

Svatební festival Ostrava 2023

Máme za sebou první akci takového tipu. Jaké to bylo? Náročné, ale bylo to super.



V pátek a v sobotu 26.-27.1.2024 jsme se zúčastnili Svatebního festivalu v ostravském Gongu. Po desíti letech, co jsme v oboru, to byla pro nás první akce takového ražení. Uvrtala nás do toho Veru, která chtěla zkusit prezentovat naší práci i tímto způsobem. A jelikož to bylo opět rozhodnutí na poslední chvíli, měli jsme cca 2 týdny na přípravu.

Troufnu si říct, že na tak krátký čas dopadla realizace našeho "stánku" dobře. Koncept jsme vymysleli rychle, hlavní zadání bylo "aby jsme byli trochu jiní, než ostatní", což se celkem podařilo.

Velký podíl na tom měly i holky z Láskobraní, které nám stánek vyzdobily květinami a celou dobu, ač to vůbec nebylo v plánu, s námi sousedily a dělaly nám příjemnou společnost ve volných chvílích. Tímto bych chtěl znovu děvčatům poděkovat a určitě je doporučit.

Moc dobře jsme věděli, proč se s výzdobou obrátit právě na ně. :)


Jsem rád, že spoustu z Vás náš stánek zaujal a že jste se za námi stavili. Jsem rovněž rád, že se se Vám naše práce líbila. Nečekal jsem, že Vás tam bude tolik. Budu se moc těšit na všechny svatby, které jsme si s Vámi na letošní i příští rok domluvili. A jsem si jist, že další svatby přibudou.



A samozřejmě bylo skvělé potkat se se starými známými z branže. :)

Děkujeme všem a uvidíme, jestli se zase na nějakém dalším festivalu ukážeme. Je možné, že ano.



19 zobrazení
bottom of page